• Homepage 1
  • Homepage 2
  • Homepage 3
Menu

Welkom op onze website

Met meer dan 36 jaar ervaring en een vakkundig team van werknemers zorgen wij steeds voor een kwalitatief en volgens afspraak eindresultaat. Wij zijn werkzaam in de gehele Regio Zuid-Holland maar daarbuiten is ook geen uitzondering.

Onze diensten variëren van het realiseren van uw nieuwbouw woning of bedrijfspand tot aan een (kleine) verbouwing of uitbreiding. Voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren realiseren wij de mooiste bouwprojecten. Met grote precisie zorgen onze ervaren vakmannen ervoor dat elk detail, groot of klein, tot in de puntjes worden afgewerkt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Tevens kunnen wij voor u het voortraject uit handen nemen door het maken van advies en ontwerptekeningen inclusief het verzorgen van de benodigde bouwvergunningen met toebehoren.

Naast het aannemingsbedrijf is de dochteronderneming Groenewegen Vastgoed, Onderhoud en Beheer BV onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar Aannemersbedrijf Groenewegen bouwt zorgt Vastgoed, Onderhoud en Beheer voor het onderhouden van de toekomst.

Heeft u bouw,- of verbouwplannen aan uw woning of zou u kleinere werkzaamheden cq wijzigingen aan uw woning willen doorvoeren, dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust een kijkje op onze website of neem direct contact met ons op.