• Homepage 1
  • Homepage 2
  • Homepage 3
Menu

Particulieren verbouwingen

Aanbouw

In zowel de zakelijke als particuliere sector zijn wij zeer gespecialiseerd in het uitbreiden of verbouwen van woningen. Een van onze specialiteiten is het plaatsen van aanbouwen. Dit kan aan de achterzijde, tegen de zijgevel of een erker aan de voorzijde. Wij verzorgen de gehele bouw, van het heiwerk tot het dak en de afwerking, Alle mogelijke materialen zijn mogelijk, steen, hout, kunststof, pannendak of bitumen.

Uiteraard verzorgd Aannemersbedrijf Groenewegen ook interne aanpassingen, zowel groot als klein, van het verplaatsen van een wand tot het totaal intern verbouwen.

Verbouw

Of u nu een verbouwing wenst van uw woning, kelder, keuken, zolder of garage; bij aannemersbedrijf Groenewegen bent u aan het juiste en vertrouwde adres. Op dit gebied hebben wij jarenlange ervaring en expertise in het leveren van maatwerk. Wij geven u deskundig advies en verrichten met vakmanschap de door u gewenste verbouwingen waarbij altijd ruimte is voor overleg.

Nieuwbouw

Bij nieuwbouw komt heel wat kijken en veel mensen maken een nieuwbouwtraject maar één keer in hun leven mee. Daarom vinden wij het belangrijk om u persoonlijk te begeleiden en regelmatig met u en uw architect te overleggen over de voortgang van het project. Tijdens de bouw kunt u alle bouw-gerelateerde zaken met een gerust hart aan ons overlaten. Wij leveren maatwerk zoals u het graag ziet. Zo kunt u zich concentreren op het maken van de juiste keuzes.

De afgelopen jaren hebben wij o.a. ontwikkeld, begeleid en gebouwd:

  • vrijstaande woningen
  • paardenmanege met rijbak en stallen
  • recreatie woningen
  • loodsen en werkplaatsen
  • bergingen

Dakopbouw

Onze timmerfabriek prefabriceert dakopbouwen met zowel houten, als kunststof kozijnen voor onze buitendienst. De dakopbouwen kunnen naar ieders wens gefabriceerd worden, zodat de casco in 1 dag geplaatst kunnen worden, waardoor de garantie op waterdichtheid zo hoog mogelijk blijft. Een dakopbouw kan casco geplaatst worden, maar natuurlijk verzorgen wij ook de complete afwerking.