• Homepage 1
  • Homepage 2
  • Homepage 3
Menu

Vacature allround meubelmaker

Functie

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige meubelmaker om ons team te komen versterken! Met werkzaamheden die variëren van het vervaardigen van maatwerk interieurs zoals; kasten, balies, keukens en complete winkel/woonhuis inrichting(en), het prefabriceren in de timmerfabriek tot aan af montage bij de klant.

Benodigde kennis

De meubelmaker heeft een gerichte opleiding als meubelmaker gevolgd. De meubelmaker heeft ervaring in vergelijkbare functies. Ervaring met opdeelzaag, kantenverlijmer en formaatzaag is een vereiste. Naast technische vaardigheden en handigheid vinden wij gedrevenheid en motivatie zeer belangrijk.

Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

De meubelmaker is in staat om werkzaamheden volledig zelfstan-dig en systematisch uit te voeren en is daarbij zelf volledig verant-woordelijk voor de kwaliteit, zorgvuldigheid en juistheid van de te verrichten werkzaamheden.

Wil je meer weten over het bedrijf en wat we zoal doen? Kijk dan even rond op onze site www.bouwbedrijfgroenewegen.nl Indien je interesse hebt in deze leuke en veelzijdige baan met eigen verantwoordelijkheden stuur dan je CV inclusief motivatie naar administratie@bouwbedrijfgroenewegen.nl

 

Terug naar de Vacatures