• Homepage 1
  • Homepage 2
  • Homepage 3
Menu

Vacature allround timmerman

Deze vacature is reeds vervuld!

Functie

Wij op zoek naar een zeer gedreven allround timmerman voor in de buitendienst. Een allround timmerman is verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden op bouwprojecten. Projecten kunnen zowel plaatsvinden in de (particuliere) woningbouw als in de utiliteit. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het plaatsen van kozijnen, deuren, wanden, dakramen en kapconstructies. Ook het plaatsen van balklagen en het stellen van profielen en kozijnen zijn onderdelen van het werk. Daarnaast is een allround timmerman bekend met het uitzetten van een gebouw of bouwwerk, het uitvoeren van aftimmerwerkzaamheden, het maken van dak, scheidingswanden en plafonds, het uitvoeren van herstelwerkzaamheden en het verrichten van eenvoudig machinaal timmerwerk. Ook het (de)monteren van eenvoudige steigerconstructies en het stellen en monteren van prefab elementen en betonbekistingen kan tot de werkzaamheden behoren.

Benodigde kennis

De timmerman heeft een gerichte opleiding als timmerman gevolgd. De timmerman heeft ervaring in vergelijkbare functies. Naast technische vaardigheden en handigheid vinden wij gedrevenheid en motivatie zeer belangrijk om ons team te komen versterken. Alléén voor die medewerker hebben wij ruimte voor een baan.

Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

De allround timmerman is in staat om werkzaamheden volledig zelfstandig en systematisch uit te voeren en is daarbij zelf volledig verantwoordelijk voor de kwaliteit, zorgvuldigheid en juistheid van de te verrichten werkzaamheden en wordt hier dan ook op aangesproken. De timmerman wordt geacht werkzaamheden met snelheid en op een logische en zeer efficiënte wijze uit te voeren.

Contactuele eigenschappen

De timmerman beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal. Daarnaast is hij mede verantwoordelijk voor het kwaliteitsimago naar buiten en naar opdrachtgevers. Alle contacten binnen en buiten het bedrijf worden gewaardeerd.

Overige eigenschappen

De timmerman is enthousiast, heeft doorzettingsvermogen en toont eigen initiatief. In voorkomende gevallen en in overleg is de timmerman bereid tot een flexibele inzet in dagen en tijden en heeft daarmee geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wil je meer weten over het bedrijf en wat we zoal doen? Kijk dan even rond op deze site. Indien je serieus interesse hebt in deze leuke en veelzijdige baan met eigen verantwoordelijkheden stuur dan je CV inclusief motivatie naar administratie@bouwbedrijfgroenewegen.nl

 

Terug naar de Vacatures